Διασφάλιση καυσίμων

Ποιοτική και Ποσοτική διασφάλιση καυσίμων

Πολλά ακούγονται σχετικά με τα πρατήρια βενζίνης στην Ελλάδα και δυστυχώς τα πιό πολλά απο αυτά είναι αληθινά. Πιθανόν και εσείς να έχετε πέσει θύμα των διαφόρων επιτήδειων και να το διαπιστώσατε αργότερα όταν το καύσιμο καταναλώθηκε αδικαιολόγητα γρήγορα ή το αυτοκίνητο σας δέν είχε την απόδοση που είχε πρίν τον ανεφοδιασμό.

Η εταιρία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέτρα έτσι ώστε ο πελάτης μας να είναι απολύτως σίγουρος για την ποιότητα και ποσότητα των καυσίμων που αγοράζει.

Αντλίες

Το πρατήριο μας διαθέτει αντλίες της διεθνώς καταξιωμένης αμερικάνικης Dresser Wayne οι οποίες σε αντίθεση με άλλους τύπους αντλιών που συνήθως χρησιμοποιούνται στα ελληνικά πρατήρια, εγγυόνται μεγάλη ακρίβεια στην παραδοτέα ποσότητα καυσίμου, ενώ παράλληλα είναι πρακτικά αδύνατη η παρέμβαση στα εσωτερικά και η καταδολίευσή τους.

 

Αντλία Dresser Wayne Global Star Πινακίδα Αντλίας

 

 

Αυτόματη Έκδοση Αποδείξεων

Το σύστημα αντλιών είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και ελεγχόμενο απο ηλεκτρονικό υπολογιστή. Όλες οι διακινήσεις καυσίμων καταγράφονται σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων και η έκδοση της απόδειξης γίνεται αυτόματα με την επιστροφή του στομίου στη θέση του. Στην απόδειξη αναγράφονται αναλυτικά η ημερομηνία και ώρα παράδοσης, το είδος, τα λίτρα και η αξία του καυσίμου, καθώς και ο αριθμός της αντλίας απο την οποία έγινε η παράδοση.

Ως εκ’τούτου, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος οτι παρέλαβε την σωστή ποσότητα καυσίμου.

 

Αυτόματη Έκδοση Αποδείξεων Παράδειγμα Απόδειξης

Ηλεκτρονικός Έλεγχος Αντλιών

 

 

Έλεγχοι ΚΕΔΑΚ

Κλιμάκιο Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων

Τα ΚΕΔΑΚ (Κλιμάκια Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων) διενεργούν απροειδοποίητους επιτόπιους ποιοτικούς  και αγορανομικούς ελέγχους στα πρατήρια βενζίνης με τα κινητά εργαστήριά τους.

Το πρατήριο μας έχει περάσει επιτυχώς όλους ανεξαιρέτως τους ελέγχους που έχουν διενεργηθεί απο τα ΚΕΔΑΚ. Ενδεικτικά, παραθέτουμε τα αποτελέσματα  (Πρωτόκολλα Δειγματοληψίας) απο το 2012 εώς σήμερα. Ο τελευταίος έλεγχος διενεργήθηκε στις 9 Μαΐου 2013


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien