Όροι χρήσης

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο (website) μας. Αν συνεχίσετε να περιηγήστε και να χρησιμοποιήτε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με και να δεσμευθείτε από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την Πολιτική Απορρήτου διέπουν τη σχέση της ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΑΓΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (εφεξής η Εταιρία) με σας όσον αφορά αυτό τον ιστότοπο. Ο όρος «Η εταιρία» ή «εμείς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου ΑΦΟΙ ΚΟΤΣΑΓΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με έδρα ΕΛΑΙΩΝ 36, 145 64, ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στο χρήστη ή επισκέπτη του ιστότοπου. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου προορίζεται για ενημερωτικούς λόγους μόνον. Το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.
  • Όλα τα Υλικά  που περιέχονται στον ιστότοπο αυτό ανήκουν στην Εταιρία και προστατεύονται απο τους νόμους περι πνευματικής ιδιοκτησίας. Η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή των Υλικών απαγορεύεται, εκτος αν έχει προηγουμένως δοθεί ρητή άδεια απο την Εταιρία. Ώς Υλικά νοούνται τα κείμενα, φωτογραφίες, και οπτικοακουστικό υλικό που περιέχονται στον ιστότοπο,  καθώς και η διάταξη, ο σχεδιασμός, οι χρωματικοί συνδυασμοί και ο αποκλειστικός ιδιόκτητος κώδικας του ιστότοπου καθεαυτού.
  • Δέν παρέχουμε καμία εγγύηση σχετικά με την ακρίβεια, ενημερότητα, πληρότητα ή καταλληλότητα των Υλικών και του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου για οποιαδήποτε συγκεκριμένη χρήση. Αποδέχεστε ότι τέτοιες πληροφορίες και τα υλικά μπορεί να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για οποιεσδήποτε τέτοιες ανακρίβειες ή λάθη στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.
  • Η χρήση των πληροφοριών και υλικών αυτού του ιστότοπου γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
  • Όλα τα εμπορικά σήματα που αναδημοσιεύονται στον ιστότοπο τα οποία δεν είναι ιδιοκτησία της Εταιρίας, ή χρησιμοποιούνται κατόπιν αδείας, αναγνωρίζονται στον ιστότοπο.
  • Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτής της ιστοσελίδας μπορεί να οδηγήσει σε αξίωση αποζημίωσης ή / και να είναι ποινικό αδίκημα.
  • Ο ιστότοπος αυτός ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους. Οι σύνδεσμοι αυτοί προορίζονται για τη διευκόλυνση και την παροχή περαιτέρω πληροφοριών. Η εταιρία μας ουδεμία σχέση εχει με αυτούς τους ιστότοπους και δέν φέρουμε καμμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
  • Για την επίλυση οποιονδήποτε διαφορών τυχόν προκύψουν, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien